Sale!

Berani Buat LIVE Sampai PANDAI

RM57.00

Antara manfaat yang ada dalam modul Berani Buat LIVE Sampai PANDAI ni adalah:…

* Kita akan nampakkan antara ketakutan terbesar nak buat live dan bagaimana solusinya.
* Kita akan tunjukkan apa persediaan sebelum nak buat live.
* Antara checklist penting untuk nak buat perkongsian live.
* Kita sediakan template nak buat live.
* Kita terangkan setiap flow ketika live.
* Kita tunjukkan bagaimana nak setting kamera dengan betul.
* Kita nampakkan juga satu per satu secara praktikal bagaimana nak setting teknikal live.
* Apa yang pentingnya selepas live ni.
* Impak atau kesan bila kita melakukan perkongsian live di social media.
.
.
Jadi ini antara kebaikan atau manfaat yang terdapat dalam modul Berani Buat LIVE Sampai PANDAI
Jadi tunggu apa lagi ? Jom dapatkan segera!

Description

Tuan puan, pernah tak suatu ketika tuan puan tengah scroll facebook, instagram dan pelbagai sosial media yang lain, tuan puan ternampak rakan-rakan yang selalu aktif membuat perkongsian live sehinggakan mereka ada follower yang tersendiri.
.
Tuan puan nampak rakan-rakan yang selalu dan aktif membuat perkongsian live di platform social media ni tampil dengan yakin, hebat atau perfect dalam menyampaikan sesuatu di hadapan kamera.
.
Tuan puan masih dibelenggu dalam situasi stuck, tak ada idea, kurang yakin berhadapan dengan kamera, takut la, tak berani la, gementar la nak cakap, tak tahu nak susun ayat macam mana, takut tak sampai la penyampaian kita
.
Tuan puan ada bahan atau content-content yang menarik dan memberi manfaat untuk dikongsikan tapi tuan pun masih tak tahu cara nak sampaikan melalui perkongsian secara live di social media?
.
Tuan puan terasa nak la juga live tu nampak cantik ada background, ada tajuk, boleh nampak komen penonton, nampak lagi proper, nampak tersusun je sepanjang nak buat perkongsian live
.
.
Pernah tak tuan puan berada dalam situasi begini?
.
Nak kami bantu untuk selesaikan setiap masalah yang tuan puan hadapi?
Jom kami bantu!
.
.
Khas Untuk 30 peserta Yang BAKAL Berani Buat LIVE Sampai PANDAI.
Kami nak berikan hadiah kepada tuan puan..
.
RAHSIA Berani Buat LIVE Sampai PANDAI yang bernilai RM97.
.
Kepada usahawan, pendidik, tutor, guru, pegawai JPN, guru besar, pensyarah atau rakan-rakan yang dah lama teringin nak buat live sharing tapi masih ada rasa…

> Takut dengan camera
> Malu dengan audiences
> Tak yakin dengan diri
> Gemuruh yang tak terkawal
> Tahu buat live tapi kenapa ya masih tak buat ???

.
.
Berbekalkan pengalaman membuat live sharing sejak penghujung 2017 hingga kini. Izinkan kami bantu anda untuk tampil lebih berani dalam membuat LIVE SHARING !

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Berani Buat LIVE Sampai PANDAI”

Your email address will not be published.