BEST SPM Quadrathlon Edition

CMN Digylearn · February 1, 2022

ADIK-ADIK PELAJAR SPM?

EXAM SPM MAKIN HAMPIR!

Tapi, masih belum bersedia?
Masih rasa banyak lagi yang kurang?
Buat latihan banyak tapi tetap rasa belum mencukupi?
Momentum pula makin down!

Jangan risau adik-adik!

Kami nak ajak adik-adik sertai satu program yang dapat bantu adik-adik belajar lebih seronok & semangat dengan Simple & Fun Activities, Teknik Nota Mudah Ingat & Virtual Experiment bersama Guru tanpa perlu keluar rumah!

KHAS BUAT ADIK-ADIK TINGKATAN 4 & 5
Kami Bawakan

Apa yang ISTIMEWA dalam SEMINAR BEST Edisi kali ni?

Siapa yang akan berkongsi?

Bonda MOON

Pengkhususan mengajar dalam subjek Bahasa Melayu. Mengajar dalam subjek Bahasa Melayu sekolah rendah darjah 1 hingga darjah 6. Mengajar dalam subjek Bahasa Melayu sekolah menengah tingkatan 1 hingga tingkatan 5.

Pernah menjadi fasilitator bengkel pendidikan sekolah rendah. Pernah juga menjadi fasilitator bengkel motivasi sekolah rendah.

Pengalaman melebihi 10 tahun dalam pendidikan tuisyen. Pernah memberi perkhidmatan terjemah bahasa Inggeris ke bahasa Melayu.

Suka menulis syair dan sajak sendiri. Pernah memberi hasil penulisan artikel kepada syarikat penerbit majalah tempatan.

Tahun 2010-2018 Seramai 72 orang murid UPSR berjaya memperoleh A dalam subjek Bahasa Melayu bawah didikannya. Tahun 2010-2017 seramai 60 orang murid PT3 memperoleh A dalam subjek Bahasa Melayu bawah didikannya. Tahun 2010-2020 seramai 55 orang murid SPM memperoleh dalam subjek Bahasa Melayu.

Teacher ZY

Teacher Zy, pernah menjalankan latihan industrinya di Industrial Biotechnology Research Centre, SIRIM Berhad dan pernah bekerja di Petrosains, KLCC sebagai ‘Science Communicator Apprentice’

Berpengalaman dalam menjalankan program online & offline Seminar BEST & Bengkel Funtastic Sains SPM di sekolah seperti KISAS, SMK Jenjarom, SMK Saujana Utama, Asrama Bait Al-Hasanah di bawah Lembaga Zakat Selangor serta anak-anak staf Jabatan Peguam Negara.

Merangkul anugerah “Gold Award” & “The Best Award” bersama pelajar Bait Al-Hasanah bimbingannya dalam Asian Youth Innovation Award yang dianjurkan oleh Malaysia Technology Expo 2020 di PWTC

Dianugerahkan Anugerah Inspirasi Tutor di Simposium Tutor Profesional Malaysia 2020 dan Committed Funtastic Team pada tahun 2021

Alhamdulillah kini, beliau adalah Speaker Funtastic Online Tuition Sains KSSM untuk pelajar Tingkatan 1 -5 yang sedang menghasilkan beberapa modul seperti Fun & EaZY Science untuk pelajarnya.

Ustazah WAHIDAH

Ustazah Wahidah, berpengalaman sebagai pensyarah selama beberapa tahun. Alhamdulillah ramai pelajar yang telah beliau bantu dalam pelajaran dan berjaya mendapat gred A dalam Bahasa Arab.

Alhamdulillah ramai pelajar yang telah beliau bantu dalam pelajaran dan berjaya mendapat gred A dalam Bahasa Arab.

Kini beliau menghasilkan modul khas buat pelajar SPM iaitu formula mudah ingat dengan nota piramid.

Cikgu AKIN

Cikgu Akin, berpengalaman dalam mengajar subjek Prinsip Akaun SPM. Seorang penulis Edublog dan berkongsi pembelajaran Teknik Visual di platform cikguakin.com.

Berpengalaman dalam menjalankan program online Seminar BEST, menjadi salah seorang fasilitator dalam memberi training kepada pensyarah Kolej Komuniti Ledang dan salah seorang fasi dalam program Study Gaya Milenial dan Online Learning Mastery bersama pelajar MSU College.

Beliau telah menghasilkan 4 Modul Prinsip Akaun dengan content infografik, video penerangan ringkas, aktiviti visual, ilustrasi komik serta handout mudah untuk rujukan pelajar dan juga pendidik sebagai Alat Bantu mengajar (ABM) tambahan.

Telah dianugerahkan Anugerah Legend Award dalam Sesi Modul Highlight Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) 2021 bagi pembinaan Modul Pro Akaun Visual.

Alhamdulillah ramai pelajar yang telah beliau bantu untuk meningkatkan prestasi dalam pelajaran hingga mendapat A dalam SPM.

Bagi beliau, setiap student ada harapan dan potensi untuk menyerlah, cuma sebagai pendidik, kena ‘unleash their potential’ secara konsisten. Percaya kemampuan mereka, unlimited.

Untuk dapatkan handout yang telah disediakan oleh speaker,

1- Klik button biru di bawah & buat pembelian E-workbook & Video

2- Buka semula url https://digylearn.com/best-spm-quadrathlon-edition/ dan klik “Start E-Learning”.

E-learning Content

About Instructor

CMN Digylearn

128 Courses

+4 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 9 Lessons
× Boleh kami bantu? :)