BEST SPM Kick Off Expedition

CMN Digylearn · February 17, 2022

ADIK-ADIK PELAJAR TINGKATAN 4 & 5?

Naik Form 4 & Form 5 tahun 2022!

Tapi, masih belum bersedia?
Masih rasa banyak lagi yang kurang?
Buat latihan banyak tapi tetap rasa belum mencukupi?
Momentum pula makin down!

Jangan risau adik-adik!

Kami nak ajak adik-adik sertai satu program yang dapat bantu adik-adik belajar lebih seronok & semangat dengan Fun & Simple Activities, Teknik Nota Visual Mudah Ingat & Virtual Experiment bersama Guru tanpa perlu keluar rumah!

KHAS BUAT ADIK-ADIK TINGKATAN 4 & 5
Kami Bawakan

Apa yang ISTIMEWA dalam SEMINAR BEST Edisi kali ni?

Siapa yang akan berkongsi?

Ustazah WAHIDAH

Ustazah Wahidah, berpengalaman sebagai pensyarah selama beberapa tahun. Alhamdulillah ramai pelajar yang telah beliau bantu dalam pelajaran dan berjaya mendapat gred A dalam Bahasa Arab.

Alhamdulillah ramai pelajar yang telah beliau bantu dalam pelajaran dan berjaya mendapat gred A dalam Bahasa Arab.

Kini beliau menghasilkan modul khas buat pelajar SPM iaitu formula mudah ingat dengan nota piramid.

Cikgu AKIN

Cikgu Akin, berpengalaman dalam mengajar subjek Prinsip Akaun SPM. Seorang penulis Edublog dan berkongsi pembelajaran Teknik Visual di platform cikguakin.com.

Berpengalaman dalam menjalankan program online Seminar BEST, menjadi salah seorang fasilitator dalam memberi training kepada pensyarah dan pelajar MSU College.

Beliau menghasilkan 4 Modul Prinsip Akaun dengan content infografik, video penerangan ringkas, aktiviti visual, ilustrasi komik dan juga pendidik sebagai Alat Bantu mengajar (ABM) tambahan.

Telah dianugerahkan Anugerah Legend Award dalam Sesi Modul Highlight Tutor Profesional Malaysia pada Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) 2021 bagi pembinaan Modul Pro Akaun Visual.

Bagi beliau, setiap student ada harapan dan potensi untuk menyerlah, cuma sebagai pendidik, kena ‘unleash their potential’ secara konsisten. Percaya kemampuan mereka, unlimited.

Cikgu ZANNA

Bertugas sebagai Guru Subjek KIMIA di Sekolah Berasrama Penuh. Berpengalaman mengajar Subjek KIMIA untuk pelajar Tingkatan 4 & 5. Telah menghasilkan Ebook FITKIMIA untuk perkongsian dengan pelajar-pelajar.

Beliau juga merupakan SPEAKER FUNTASTIC KIMIA SPM. Terlibat secara aktif untuk menjalankan SEMINAR BEST FUNTASTIC KIMIA berkolaborasi dengan Universiti Of Cyberjaya (UOC) untuk semua pelajar-pelajar Tingkatan 5 di sekolah yang terlibat seluruh Malaysia.

Selain itu, beliau juga telah mendapat ANUGERAH INSPIRASI TUTOR TAHUN 2020 sempena Simposium Tutor Professional Malaysia.

Kini beliau dalam proses untuk menyiapkan modul FITKIMIA untuk manfaat kepada pelajar, ibubapa dan pendidik.

Teacher ZY

Teacher Zy, pernah menjalankan latihan industrinya di Industrial Biotechnology Research Centre, SIRIM Berhad dan pernah bekerja di Petrosains, KLCC sebagai ‘Science Communicator Apprentice’

Berpengalaman dalam menjalankan program online & offline Seminar BEST & Bengkel Funtastic Sains SPM di sekolah seperti KISAS, SMK Jenjarom, SMK Saujana Utama, Asrama Bait Al-Hasanah di bawah Lembaga Zakat Selangor serta anak-anak staf Jabatan Peguam Negara.

Merangkul anugerah “Gold Award” & “The Best Award” bersama pelajar Bait Al-Hasanah bimbingannya dalam Asian Youth Innovation Award yang dianjurkan oleh Malaysia Technology Expo 2020 di PWTC

Dianugerahkan Anugerah Inspirasi Tutor di Simposium Tutor Profesional Malaysia 2020 dan Committed Funtastic Team pada tahun 2021

Alhamdulillah kini, beliau adalah Speaker Funtastic Online Tuition Sains KSSM untuk pelajar Tingkatan 1 -5 yang sedang menghasilkan beberapa modul seperti Fun & EaZY Science untuk pelajarnya.

Untuk dapatkan handout yang telah disediakan oleh speaker,

1- Klik button biru di bawah & buat pembelian E-workbook & Video

2- Buka semula url https://digylearn.com/best-spm-kickoff-expedition dan klik “Start E-Learning”.

About Instructor

CMN Digylearn

128 Courses

Not Enrolled

E-learning Includes

  • 4 Lessons
× Boleh kami bantu? :)