Views: 860

ANDA ADA BISNES, PRODUK ATAU SERVIS YANG NAK DIPROMOSIKAN?

Masih pening kepala fikirkan kos yang tinggi untuk buat marketing & dapat jualan?

Jemput baca...

Adakah anda sedang dilanda isu KEKURANGAN PELANGGAN?

atau anda ada PRODUK FIZIKAL atau PRODUK DIGITAL, cuma tak tahu macam mana nak 'promote'?

Dah pernah atau sedang berada pada tahap anda Stuck atau ada roadblock ??

Anda rasa ada masa untuk sakit kepala fikirkan isu tersebut tanpa buat sesuatu?

Takkan asyik nak tuding jari pada orang lain je kan?

Salah satu cara yang boleh bantu anda adalah menuntut ilmu pemasaran & aplikasikan.

Ramai usahawan tak berani nak 'spend' & 'burn' modal untuk marketing dalam keadaan sekarang terutamanya newbie.

Jadi bagaimana nak promosikan produk atau servis & bisnes anda jika tak buat marketing?

Nak tak buat marketing yang dapat bantu anda bukan saja tambah pelanggan, tapi juga tambah saham akhirat?

Formulanya kami akan kongsikan dalam...

Antara Usahawan & Pendidik yang telah dibantu

“6 tahun sebagai usahawan pendidikan tersungkur akibat covid.

Selepas 6 bulan berehat, kini Cikgu Ina bangkit dengan 2 modul terbaru dan melepasi target iaitu 5 angka pertama sebulan.

Sekarang mempunyai modul yang kedua iaitu Formula Heart to Heart Closing yang berdasarkan pengalaman beliau sebagai Top Stokis produk dan menjana sales dalam bidang pendidikan.

Kini sedang dalam pembinaan team yang lebih besar.”

Pernah di'reject' oleh 10 buah pusat tuisyen bukan alasan Cikgu Akin mengalah.

Berpengalaman sebagai akauntan sambil buat partime tuisyen dengan mengajar banyak subjek.

Selepas join program CMN, kini beliau fokus kepada prinsip akaun dan memperolehi RM7500 sebulan.

Kini beliau mengorak langkah sebagai Usahawan Tuisyen dan mula membina Team

Beliau juga sudah berjaya menghasilkan modul sendiri untuk pelajar iaitu 'Santainya Belajar Akaun'.

Mummy Fit ni pula berpengalaman bekerja dalam bidang korporat.

Kemudian beliau tercari-cari kerjaya yang boleh balance antara kerjaya dan family dan menemui 'passion' dalam bidang tutoring.

Cikgu Zanna merupakan speaker Funtastic Kimia SPM dan projek bersama University of Cyberjaya.

Daripada income RM400-500 sebulan kini beliau menjana RM5000 sebulan dalam bidang tutoring.

Kini mempunyai modul sendiri FIT KIMIA.

“Bergelar saintis tidak menghalang wanita cekal ini untuk menghasilkan beberapa modul berkaitan Sifir.

Melalui brand beliau sendiri iaitu Buruj Kids, Dr Husniza telah berjaya memasarkan modul beliau ke seluruh negara.

Dalam tempoh hanya 2 tahun lebih, modul Sifir Jari beliau telah terjual lebih kurang 4500 unit.

Disebabkan banyak permintaan, modul beliau kini telah melalui cetakan ke-3.

Kini beliau terus melebarkan sayap dengan mengadakan seminar & bengkel sifir.”

Speaker Yang Akan Berkongsi Ilmu

Coach Mohd Noor merupakan Founder CMN Academy, Tutor Profesional Malaysia & CMN Digylearn.

Beliau bersama team CMN telah membantu, melatih dan menjalankan ‘coaching’ lebih 2000 orang tutor, usahawan pendidikan & terkini usahawan bukan pendidikan di Malaysia dan membantu usahawan tuisyen dan learning centre untuk berkembang.

Beliau juga merupakan penasihat & peneraju kepada beberapa modul pembelajaran seperti modul Funtastic Sains & Matematik serta modul Tajwid Infografik.

Beliau juga menjadi penasihat kepada beberapa buah modul lain dan telah membantu lebih 40 orang mempunyai modul sendiri.

Terkini, beliau & team sedang mengembangkan platform CMN Digylearn yang telah mula dibangunkan sejak 2016 untuk membantu kembangkan Talent & Modul.

cmn digylearn

Dapat jemputan BERNAMA Radio untuk berkongsi tentang Modul

Dijemput Aone untuk berkongsi tentang bagaimana dapat survive & thrive dengan Modul

Menjalankan Bengkel Bersama Guru di PPD

Memenangi pertandingan inovasi

Menarik Yang Akan Dikongsikan

Copywriting

Bantu meledakkan modul baru Blue Ocean Strategy

Influencer

Keunikan modul yang ada permintaan

Permission

Apa yang diperlukan & boleh ditawarkan kepada pelanggan

100 Dream Clients

Bantu anda lebih tahu & faham kat mana nak letak atau pasarkan modul

Teknik HSD

Bagaimana anda nak lancarkan produk dengan gaya & orang ternanti-nanti produk anda

Teknik Gandakan Content

Optimumkan potensi, modul & channel anda

Info Legend Tribe Marketing

Tarikh

28 & 29 Ogos 2021

Hari

Sabtu & Ahad

Masa

9.30pagi - 1petang

Online

Aplikasi Zoom

Siapa Yang Sesuai Join?

Pakej Legend Tribe Marketing

PREMIUM

RM 300 pax
  • Program 2 Hari bernilai RM100
  • Sesi Premium Coaching bernilai RM50
  • Recording Freemium Marketing bernilai RM50
  • Modul Fb Ads Legend bernilai RM50
  • E-Learning Impact Marketing Capsule bernilai RM50
  • Template Copywriting bernilai RM50
  • Template Sales Letter bernilai RM100
  • Template Calendar Marketing bernilai RM70
Popular

ADVANCE

RM 140 pax
  • Program 2 Hari bernilai RM100
  • Recording Freemium Marketing bernilai RM50
  • E-Learning Impact Marketing Capsule bernilai RM50
  • Template Calendar Marketing bernilai RM70

BASIC

RM 60 pax
  • Program 2 Hari bernilai RM100

TUNGGU SEKEJAP!

Nak dapatkan DISKAUN 50% ??

Masukkan Kod Kupon : WOW50 dalam borang semasa mendaftar!

ANJURAN
× Boleh kami bantu? :)