Legend Tribe Marketing

RM50.00

Adakah anda sedang dilanda isu KEKURANGAN PELANGGAN?

atau anda ada PRODUK FIZIKAL atau PRODUK DIGITAL, cuma tak tahu macam mana nak ‘promote’?

Dah pernah atau sedang berada pada tahap anda Stuck atau ada roadblock ??

Anda rasa ada masa untuk sakit kepala fikirkan isu tersebut tanpa buat sesuatu?

Takkan asyik nak tuding jari pada orang lain je kan?

Salah satu cara yang boleh bantu anda adalah menuntut ilmu pemasaran & aplikasikan.

Ramai usahawan tak berani nak ‘spend’ & ‘burn’ modal untuk marketing dalam keadaan sekarang terutamanya newbie.

Jadi bagaimana nak promosikan produk atau servis & bisnes anda jika tak buat marketing?

Jom Dapatkan Modul

Legend Tribe Marketing

-
+

Specs

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Legend Tribe Marketing”

Your email address will not be published.