Bagaimana Membuat Modul Interaktif

MohdNoor · March 3, 2022

Adakah anda berminat untuk membuat Modul yang boleh menarik perhatian klien anda serta memberi impak kepada kehidupan mereka?


Anda pernah dengar tentang Modul Interaktif?

Bagaimana Membuat Modul Interaktif

Modul Interaktif ni sangat menarik, boleh tarik perhatian pelbagai golongan sebab kombinasi elemen yang dimasukkan & cara penyampaian yang interaktif dengan pengguna.

Anda nak tahu bagaimana nak buat Modul Interaktif?
Sign in/Login untuk tonton secara PERCUMA

About Instructor

MohdNoor

Beliau merupakan Pengasas kepada CMN Academy dan Komuniti Tutor Profesional Malaysia yang mempunyai menawarkan pembelajaran 'Online Learning' dan 'Home-based Learning' di seluruh Malaysia. . . Selain itu, Team CMN Funtastic juga telah merangkul Silver Award dalam Teachers’ Innovation Carnival (T-NOVATE) di UIA dan di EDUINNOVATION UKM 2018 dan terbaru Silver Medal dalam KNOVASI 2021 anjuran UKM.. . . Di samping itu, beliau dijemput untuk berkongsi dalam Bengkel Funtastic STEM dan sekolah-sekolah dan Bersama guru-guru Sains & Matematik Bersama PPD Rompin, PPD Kuala Selangor, PPD Kuala Pilah, PPD Baling serta JPN Selangor. . . Disamping itu beliau telah menyumbang idea dan pendapat dalam Jawatan kuasa Kajian Dasar Pendidikan (Bahagian STEM Sekolah) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk melaksanakan Pembelajaran STEM di sekolah-sekolah. . . Selain itu, beliau telah dijemput berkongsi di Fakulti Pengajian UPM tentang Pembelajaran Digital serta ‘Funtastic Teaching’ Bersama Pensyarah-pensyarah MSU dan bekerjasama dengan University of Cyberjaya untuk memberikan Seminar BEST SPM kepada pelajar-pelajar SPM seluruh Malaysia. . . Yang terkini beliau membantu para pendidik dan usahawan untuk membina dan menyebarkan Modul dan Produk Digital sendiri melalui Platform Digital www.digylearn.com. Jemput lihat di https://www.youtube.com/watch?v=Kuf_ptLviEU

19 Courses

+1 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 1 Lesson
× Boleh kami bantu? :)