Legend Edu Marketing

Nak buat Marketing sendiri?

 

MohdNoor · June 3, 2021

Salam Kejayaan.

Minat menceburi bidang bisness tetapi tidak cukup ilmu dalam bidang marketing? Adakah marketing akan menentukan kejyaan sesebuah bisness?

Anda ada servis atau produk pendidikan tetapi tidak tahu formula untuk mengembangkan Servis dan produk anda?

Kenapa nak sakit kepala memerah otak memikirkan penyelesaian masalah ini sendirian , kalau ada bengkel yang dapat bantu anda memahami marketing dengan mudah?

Legend Edu Marketing bakal membantu anda menggegarkan Persada Tanah Air dengan kemunculan produk dan servis anda. Melalui bengkel ini anda akan dapat mengetahui :

+ Rahsia Closing

+Specific Customer Targeting

+Marketing Power

+Perkongsian daripada Speaker Berpengalaman

Semoga berjaya mengembangkan bisnes anda.

Yakin Sebelum Berjaya!

Material for module

About Instructor

MohdNoor

Beliau merupakan Pengasas kepada CMN Academy dan Komuniti Tutor Profesional Malaysia yang mempunyai menawarkan pembelajaran 'Online Learning' dan 'Home-based Learning' di seluruh Malaysia. . . Selain itu, Team CMN Funtastic juga telah merangkul Silver Award dalam Teachers’ Innovation Carnival (T-NOVATE) di UIA dan di EDUINNOVATION UKM 2018 dan terbaru Silver Medal dalam KNOVASI 2021 anjuran UKM.. . . Di samping itu, beliau dijemput untuk berkongsi dalam Bengkel Funtastic STEM dan sekolah-sekolah dan Bersama guru-guru Sains & Matematik Bersama PPD Rompin, PPD Kuala Selangor, PPD Kuala Pilah, PPD Baling serta JPN Selangor. . . Disamping itu beliau telah menyumbang idea dan pendapat dalam Jawatan kuasa Kajian Dasar Pendidikan (Bahagian STEM Sekolah) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk melaksanakan Pembelajaran STEM di sekolah-sekolah. . . Selain itu, beliau telah dijemput berkongsi di Fakulti Pengajian UPM tentang Pembelajaran Digital serta ‘Funtastic Teaching’ Bersama Pensyarah-pensyarah MSU dan bekerjasama dengan University of Cyberjaya untuk memberikan Seminar BEST SPM kepada pelajar-pelajar SPM seluruh Malaysia. . . Yang terkini beliau membantu para pendidik dan usahawan untuk membina dan menyebarkan Modul dan Produk Digital sendiri melalui Platform Digital www.digylearn.com. Jemput lihat di https://www.youtube.com/watch?v=Kuf_ptLviEU

19 Courses

+34 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 3 Lessons
  • E-learning Certificate

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)