Adakah Ini Yang Menjadi Impian Anda?

 Anda ingin membina legasi sebagai pendidik walaupun tidak mempunyai latar belakang dalam bidang pendidikan mahupun tiada pengalaman mengajar.

 Anda memerlukan sumber kewangan tambahan untuk sara hidup yang semakin mencabar. Harga barang naik, minyak naik, tol naik, cukai naik. Pendek kata semua naik.

 Tercari-cari peluang menjana pendapatan tambahan secara sampingan yang tidak mengganggu pelajaran atau kerjaya anda kini.

 Anda merupakan graduan yang ingin menggunakan pengalaman pembelajaran anda dan jana pendapatan melaluinya.

 Anda dah bertahun-tahun bekerja di tempat yang sama tapi masalahnya gaji tak naik seperti yang anda harapkan. Anda inginkan tambahkan pendapatan.

 Anda inginkan lebih banyak masa dan bekerja yang fleksibel agar anda mampu luangkan masa bersama keluarga tersayang serta melakukan aktiviti kebajikan dan hobi yang anda gemari.

 Anda ingin membantu ramai pelajar-pelajar di luar sana dalam pelajaran? Yang menariknya sambil menjana saham Akhirat.

Caranya ialah dengan menjadi seorang Tutor Profesional & Berjaya!

Ya, terus-terang saya katakan pada anda, bukan mudah sebenarnya untuk menjadi seorang Tutor Tuisyen yang berjaya.

Pelbagai cabaran yang akan kebiasaannya dihadapi oleh tutor tuisyen di peringkat awal. Ramai yang membayang serta merasakan bahawa…

 Tidak tahu hendak bermula dari mana, apa langkah pertama, kedua dan seterusnya untuk menjadi Tutor yang berjaya dalam mendidik pelajar

 Ini yang paling ketara, iaitu kurang berkeyakinan dan tak tahu cara untuk tingkatkan keyakinan diri untuk mengajar. Kebanyakan tiada kelulusan dalam bidang Pendidikan, apatah lagi mempunyai pengalaman sebagai cikgu!

 Tak jumpa teknik berkesan dalam mengajar pelajar-pelajar sekolah agar mereka tidak bosan ketika anda mengajar

 Hendak mulakan bisnes tuisyen ni perlu buat Marketing. Itu satu hal lagi, lagi lah anda tak tahu bagaimana caranya. Nak buat pemasaran untuk bisnes tuisyen ni lain sikit. Tak tahu cara efektif yang boleh berikan hasil yang optimum

 Tiada mentor yang benar-benar berpengalaman dalam bidang ini untuk bimbing anda langkah-demi-langkah

 Tiada masa dan modal besar untuk pergi belajar tentang nak jadi Tutor Tuisyen ini

 Dan pelbagai lagi masalah yang melanda dan membantutkan usaha anda menjadi seorang Tutor yang berjaya.

Memperkenalkan …

E-learning “Lagenda Cikgu Tuisyen”

‘Dari Biasa-Biasa Kepada Cikgu Tuisyen Beyond Expectation!’

Apa kandungan E-Learning Lagenda Cikgu Tuisyen ini?

13 Topik untuk anda jadi “Dari Biasa-biasa Kepada Cikgu Tuisyen Luar Biasa”

#1   Potensi Bidang Tuisyen

-Menyelongkar bagaimana permintaan terhadap industri tuisyen ini, adakah masih relevan bidang ini sekarang dan akan datang-

#2   Branding & Positioning

-Bagaimana menyerlahkan diri di celah-celah kepesatan industri tuisyen dan membuatkan ibu bapa nampak anda-

#3   Bagaimana Meletakkan Yuran

-Bantu anda tetapkan yuran pada kadar yang munasabah berdasarkan beberapa ciri-

#4   Jenis-Jenis Tuisyen

-Memperkenalkan anda dengan pelbagai jenis tuisyen yang mungkin ada yang anda tidak tahu atau terfikir-

#5   Juarai Dengan Micro Niche

-Apa itu niche dan bagaimana nak berjaya dalam bidang ini-

#6   Gaya Pemasaran Unggul

-Buntu pelanggan tak nampak anda? Pasti ini dapat membantu-

#7   Closed Sale Tanpa Menjual

-Bimbingan cara yang betul untuk dapatkan kepercayaan pelanggan-

#8   First Impression

-Outstanding pada pandangan pertama-

#9   Formula Cikgu Lagenda

-Membongkar petua supaya nama sentiasa didendang-

#10 Cara Untuk Tingkatkan Klien

-Kembangkan kerjaya anda-

#11  Pembayaran Klien

-Bagaimana mengurus pembayaran dari pelanggan-

#12  Bagaimana Memikat Hati Klien

-Membongkar rahsia untuk menangi dan mengikat hati pelanggan-

#13  Kepentingan Pendaftaran Syarikat

-Anda nak kembangkan kerjaya tutor ke satu tahap yang lebih tinggi? Ini adalah apa yang anda perlu-

BONUS : Kembangkan Bisnes Tuisyen

Berapa Pula Pelaburan Anda Untuk Ubah Dan Kembangkan Kerjaya Anda Dengan E-Learning “Lagenda Cikgu Tuisyen” Ini?

Tentu kini akan mula tertanya-tanya saya pula, berapakah nilai panduan ini?

Bayangkan pelaburan kecil anda bagi memiliki panduan yang bakal mengubah hidup anda daripada yang ‘biasa-biasa’ kepada Tutor Luar Biasa yang menjana pendapatan lumayan setiap bulan? Anda dapat pelajar sekali, kena gayanya mereka akan lekat kepada anda selama bertahun-tahun.

Terus-terang saya katakan, harga panduan ini jauh lebih berbaloi daripada nilai sebenar yang bakal anda perolehi hasil mempelajari segala teknik yang akan diajar dalam panduan ini. Hanya dengan mengajar tuisyen beberapa jam sahaja, anda sudah mampu ‘balik modal’ membeli panduan rahsia ini.

InsyaAllah, setelah anda habis sahaja baca panduan ini anda AMALKAN segala langkah-langkah dan bertindak, InsyaAllah anda sudah mampu mendapatkan klien anda yang pertama untuk mulakan bisnes Home Tuition anda.

Pengalaman saya dan ramai tutor lain yang sudah bertahun-tahun lamanya dalam industri ini, saya bongkarkan dalam panduan ini.

Anda tidak perlu lagi susah-susah lalui pengalaman pahit ‘Try & Error’ seperti saya dan rakan-rakan saya alami dahulu untuk memulakan bisnes Home Tuition.

Apa yang perlu anda buat cuma follow sahaja ‘Success Blue Print’ ini sahaja!

‘YAKIN SEBELUM BERJAYA’, InsyaAllah berjaya.

Untuk anda saya berikan harga mampu-milik bagi memiliki panduan ini iaitu RM150 sahaja!

Opps..tidak perlu..hari ini anda hanya perlu bayar RM97 sahaja!!

moneyback-gold

Jaminan Kepuasan Atau Wang Anda Dikembalikan!
Dengan setiap pembelian Pakej E-Learning  “Lagenda Cikgu Tuisyen” ini, anda akan disertakan sekali dengan Takaful Ilmu dalam masa 30 hari.

Jika dalam tempoh masa 30 hari bermula tarikh anda memperolehi E-Learning ini, anda tidak berpuas hati dengan segala isi kandungan dan ilmu yang telah kami sampaikan dalam E-Learning ini, wang RM97 anda akan kami kembalikan.

Ya, kami akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis meneliti E-Learning ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada kami rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Kami akan pulangkan wang anda.

Usahawan Pendidikan

About Instructor

MohdNoor

Beliau merupakan Pengasas kepada CMN Academy dan Komuniti Tutor Profesional Malaysia yang mempunyai menawarkan pembelajaran 'Online Learning' dan 'Home-based Learning' di seluruh Malaysia. . . Selain itu, Team CMN Funtastic juga telah merangkul Silver Award dalam Teachers’ Innovation Carnival (T-NOVATE) di UIA dan di EDUINNOVATION UKM 2018 dan terbaru Silver Medal dalam KNOVASI 2021 anjuran UKM.. . . Di samping itu, beliau dijemput untuk berkongsi dalam Bengkel Funtastic STEM dan sekolah-sekolah dan Bersama guru-guru Sains & Matematik Bersama PPD Rompin, PPD Kuala Selangor, PPD Kuala Pilah, PPD Baling serta JPN Selangor. . . Disamping itu beliau telah menyumbang idea dan pendapat dalam Jawatan kuasa Kajian Dasar Pendidikan (Bahagian STEM Sekolah) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk melaksanakan Pembelajaran STEM di sekolah-sekolah. . . Selain itu, beliau telah dijemput berkongsi di Fakulti Pengajian UPM tentang Pembelajaran Digital serta ‘Funtastic Teaching’ Bersama Pensyarah-pensyarah MSU dan bekerjasama dengan University of Cyberjaya untuk memberikan Seminar BEST SPM kepada pelajar-pelajar SPM seluruh Malaysia. . . Yang terkini beliau membantu para pendidik dan usahawan untuk membina dan menyebarkan Modul dan Produk Digital sendiri melalui Platform Digital www.digylearn.com. Jemput lihat di https://www.youtube.com/watch?v=Kuf_ptLviEU

9 Courses

+58 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 12 Lessons
  • E-learning Certificate

Ratings and Reviews

5.0
Avg. Rating
2 Ratings
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
nurazri izyan hassan
Posted 1 year ago
Woow puas hati dengan ilmu yang dikongsikan dari CMN..

Saya sangat berpuas hati dengan penerangan yang diberikan oleh CMN.. Penerangan yang jelas..Mudah difahami dan mudah diikuti. Terima kasih CMN sudi berkongsi ilmu.. Saya bagi 5 bintang tebaik..:)))

×
Preview Image
CMN Digylearn
Posted 1 year ago
Beyond Expectation Tutor!

Menjadi Tutor yang Legend ini menjadi kewajipan Tutor yang mempunyai passion dan ingin memberikan yang terbaik!

×
Preview Image
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)