KIT DIGITAL PERNIAGAAN SPM

Maklumat ini disediakan untuk Guru yang mengajar subjek Perniagaan SPM!

 

Selalu PENING Apabila Masuk Kelas PERNIAGAAN? Susah Nak TERANG Isi Penting? Nak Ajar Cara SMART?

 

Izinkan kami membantu cikgu menjadi guru yang KREATIF dan INOVATIF dalam Subjek PERNIAGAAN SPM!

    Assalamua’alaikum w.w. & Salam Sejahtera.   Salam perkenalan daripada kami Cikgu Syila Mazlan, Cikgu Rosnah Abdullah dan Cikgu Amir Azros.                 Untuk pengetahuan, baru-baru ini kami membuat sedikit soal selidik berkaitan dengan subjek Perniagaan.   Dalam soal selidik tersebut, seramai 155 orang responden telah memberikan respon.     Melalui respon yang kami terima juga, 76% responden menyatakan bahawa Subjek Perniagaan tidak begitu MUDAH dan tidak begitu SUKAR.         Namun demikian, ramai pelajar yang mempunyai masalah untuk menjawab Kertas 2.       Jadi, melalui respon yang kami terima, ramai pelajar mempunyai masalah untuk menjawab soalan subjektif dan esei.     Selain daripada itu, hampir 80% daripada responden bersetuju bahawa BAHAN PENGAJARAN PERLU MENARIK.   Oleh itu, kami dari Team EdCess ingin membantu cikgu dengan menyediakan bahan-bahan pengajaran yang sesuai dengan PdPC secara bersemuka atau secara PdPR.

 

 

MEMPERKENALKAN

   

EDCESS KIT DIGITAL PERNIAGAAN

TINGKATAN 4 & TINGKATAN 5

    Dalam EdCess KitDigital ini anda akan diberikan 5 BAHAN PENGAJARAN untuk digunakan dalam pengajaran dan pembelajaran subjek PERNIAGAAN.  

[embed]https://youtu.be/qwvnHNVCO-Y[/embed]

 

5 Bahan Pengajaran tersebut adalah seperti SAMPEL berikut :

 

#1 NOTA INFOGRAFIK

      #2 SLIDE POWERPOINT (Merangkumi keseluruhan Bab dan boleh ‘edit’ mengikut kesesuaian cikgu) #3 NOTA HAFAL FAKTA + FORMULA #4 PANDUAN TIPS + TEKNIK JAWAB SOALAN SPM #5 LATIHAN INTENSIF (Boleh dicetak untuk kegunaan ketika kelas bersemuka) --- BONUS!!! EDCESS INTERACTIVE GAME (Bernilai RM79) Klik imej di bawah untuk paparan sebenar --- MAKLUM BALAS DARIPADA GURU YANG TELAH MENDAPATKAN KIT DIGITAL PERNIAGAAN Jadi, cikgu akan menerima Kit Digital Perniagaan ini secara digital atau ‘softcopy’ dan boleh ‘edit’ mengikut kehendak cikgu. Harga sebenar EdCess Kit Digital Perniagaan Tingkatan 4 & Tingkatan 5 ini adalah… RM97 Tetapi untuk 22 hari PELANCARAN JUALAN Kit Digital Perniagaan, kami buka harga Promosi! Jangan TUNGGU di saat AKHIR! BERTINDAK SEGERA sebelum kami TUTUP PROMOSI INI! Cikgu boleh buat pembelian secara terus melalui borang di bawah

email.bqayya · September 18, 2021

BAHAN PENGAJARAN SUBJEK PERNIAGAAN SPM TINGKATAN 4 DAN TINGKATAN 5

About Instructor

Not Enrolled
This course is currently closed

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)