[SOLUSI UNTUK ANAK RAJIN BELAJAR DAN BERADAB]

“Inginkan anak-anak anda baca buku di rumah waktu cuti sekolah sebab tahun nie nak periksa UPKK tapi anak dah bosan dah tak semangat silap hari bulan main gajet 24 jam ?” 😁🧐

“Cuti sekolah tak tahu nak buat apa nak belajar pun dah bosan tapi masih inginkan anak untuk belajar supaya tak ketinggalan ?” 😩📖

Tahukah anda anak anak ini dekat kepada keseronokan dengan melakukan aktiviti. Anak anak akan lebih cepat faham dan ingat sekiranya belajar disertakan dengan aktiviti 😍 😍

Tak perlu risau !!! Gerak Gempur Murid UPKK bersama CMN Academy akan menganjurkan Funtastic UPKK Camp F.U.C 🏕 sempena cuti sekolah penggal 1 pada 6-8 Jun di Kuala Selangor Cabin Camp.

Digylearn

📝Kenapa anak anda perlu join perkhemahan cuti sekolah ini ?

✅ Membantu murid untuk mengulangkaji pembelajaran UPKK dengan kaedah berkesan dan menyeronokkan.

✅ Membantu menaikkan lagi semangat untuk murid belajar dan membuat persediaan menghadapi peperiksaan UPKK

✅ Meningkat lagi kemahiran murid dalam amali Fardhu Ain dan Al Quran.

✅ Memberi pengisian aktiviti outdoor yang menyeronokkan kepada peserta.

Digylearn
Digylearn

Profil Speaker

Digylearn

Muhamad Zulfadli Bin Zulkifli Hassan atau lebih dikenali sebagai Zulfadzly Zulkifly merupakan seorang Motivator & Trainer daripada Zulara Academy yang berpengalaman dalam mengendalikan kursus pelbagai tajuk kepada para peserta berbilang tahap.

Beliau yang merupakan anak kelahiran negeri Perak dari Ipoh dan telah mendapat pendidikan sejak kecil dari negeri Darul Ridzuan itu. Beliau merupakan lepasan Ijazah Sarjana Muda Shariah Fiqh dan Usul dari Mu’tah University Jordan.

Kemudian beliau menyambung pengajian di peringkat Ijazah Sarjana Pendidikan (Pendidikan Islam) dari Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Tanjung Malim, namun minatnya yang mendalam dalam bidang kejurulatihan mencetus perubahan diri untuk menjadi seorang Motivator dan Trainer.

Zulfadzly Zulkifly sering dijemput untuk memberi latihan, bimbingan dan ceramah terutama yang melibatkan motivasi, koprat, pendidikan, kepimpinan, agama dan pembangunan sumber manusia. Beliau aktif dalam mengendalikan program yang melibatkan agensi agensi badan kerajaan dan koprat, IPTA/IPTS, Sekolah sekolah, yayasan NGO dan lain lain lagi.

Teknik penyampaian dan latihan yang interaktif disulam dengan kemahiran kejurulatihan yang dimiliki beliau menjadikan program yang disusun beliau berimpak tinggi dalam mencapai objektif latihan dan matlamat kehendak pelanggan.

Beliau juga merupakan pengasas kepada Gerak Gempur Murid UPKK atas minat dan perjuangannya terhadap pembelajaran kelas Al Quran dan Fardhu Ain (KAFA) dan membawa pembelajaran KAFA ini ke arus perdana.

Banyak program program dan kelas tuisyen di bawah anjuran Gerak Gempur Murid UPKK yang telah dilaksanakan di sekolah sekolah kafa sekitar lembah klang dan di beberapa negeri. Beliau juga dijemput sebagai penyampai di Rancangan TV Kafa D’Hijrah untuk pembelajaran silibus KAFA.

Digylearn

Dengan berbekalkan ilmu kejurulatihan dan bidang motivasi , elemen UPKK yang diterapkan adalah dengan konsep EduMotivSkills : Education (Ilmu) , Motivation (Didikan) & Softskills (Amali).

Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Digylearn
Perkongsian tentang Teknik Arab UPKK

Profil CMN Academy

✅ Membantu lebih 15,000 pelajar dari pelabagai tahap dalam Home Based Learning, Funtastic Online Tuition, Seminar & Modul pembelajaran seluruh Malaysia sejak 2009


✅ Membantu lebih 5000 tutor, guru, pensyarah dan traner dalam PdPc

✅ Memberi training dan coaching lebih 150 pendidik dan usahawan pendidikan membina Modul sendiri

Digylearn


✅ Anugerah dan pencapaian:

 • Pingat Emas Inovasi UKM Bahasa Arab 2018
 • Pingat Perak ‘Teachers’ Innovation Carnival UIA (T-NOVATE) 2018
 • Pingat Perak EDUINNOVATION UKM 2018
 • Pingat Perak Computational Thinking Games Design Competition 2018
 • Pingat Perak KNOVASI UKM 2021
Digylearn
Digylearn

Jom berjaya dunia akhirat bersama-sama insyaAllah.

Digylearn

Pakej Funtastic UPKK Camp

Basic

 • Kem 3 hari 2 malam bernilai RM290

Total Nilai RM290

Premium

 • Kem 3 hari 2 malam bernilai RM290
 • Ebook UPKK bernilai RM30
 • Video UPKK bernilai RM50

Total Nilai RM370

VIP

 • Kem 3 hari 2 malam bernilai RM290
 • Ebook UPKK bernilai RM30
 • Video UPKK bernilai RM50
 • Bengkel Online UPKK bernilai RM50

Total Nilai RM440

Untuk info lanjut dan pendaftaran,

Digylearn
Digylearn
Digylearn

“HIDUPKAN PEMBELAJARAN DALAM HIDUP ANDA”

About Instructor

CMN Digylearn

133 Courses

Not Enrolled

E-learning Includes

 • 1 Lesson
× Boleh kami bantu? :)