10 Formula Modul Digital Gaya Pantas

MohdNoor · March 21, 2022

Anda sudah lama nak bangunkan Modul untuk kembangkan servis, produk atau pembelajaran anda, tapi masih tercari-cari Formula yang mudah dan ‘proven’?

Formula Modul Digital ini khas untuk anda yang..

  • Dah habis perah idea Modul tapi masih ‘stuck’… ada idea tapi tak pasti ok atau tidak
  • Terbeliak dengan “bling-bling” Modul orang lain, tapi masih ‘confuse’ untuk mulakan serta siapkan Modul sendiri
  • Dah cuba macam-macam cara untuk kembangkan dan jual Modul tapi masih belum berjaya menarik minat ‘target audience’ anda

Saya Mohd Noor, Founder Digylearn.com

Saya pernah kuarantin seorang diri semasa pandemik, pada mulanya saya agk ‘blur’ dan mati kutu. Namun apabila difikirkan semula daripada saya tak buat apa-apa dan bersedih sahaja, baik saya buat sesuatu yang bermanfat. Dan akhirnya saya dapat siapkan Modul e-Learning saya dalam masa kurang 7 hari dan terus menjualnya.

Alhamdulillah saya gunakan apa yang sudah berada dalam diri saya yang Allah anugerahkan, akhirnya e-Learning ‘Jana Pendapatan Dengan Modul Berimpak Tinggi mendapat sambutan. Lebih 200 sudah mendapatkannya dengan modal sangat minima disebabkan ia Produk Digital dan ‘Value’ darinya. Ini tidak termasuk servis dan produk lain. Alhamdulillah kami dapat bantu lebih ramai menghasilkan Modul serta Produk Digital selepas itu.

Ada hikmahnya setiap apa yang berlaku dalam kehidupan kita sama ada kita sedar mahupun tidak.

Dan sehingga kini lebih 200 Modul telah dihasilkan oleh kami dan Tribe #LegendFighters bermula 202

Jadi saya ingin bongkarkan dengan anda Formula yang bukan ‘Magik’ ini

 

Dapatkan ’10 Formula Siapkan Modul Video Gaya Pantas’

About Instructor

MohdNoor

Beliau merupakan Pengasas kepada CMN Academy dan Komuniti Tutor Profesional Malaysia yang mempunyai menawarkan pembelajaran 'Online Learning' dan 'Home-based Learning' di seluruh Malaysia. . . Selain itu, Team CMN Funtastic juga telah merangkul Silver Award dalam Teachers’ Innovation Carnival (T-NOVATE) di UIA dan di EDUINNOVATION UKM 2018 dan terbaru Silver Medal dalam KNOVASI 2021 anjuran UKM.. . . Di samping itu, beliau dijemput untuk berkongsi dalam Bengkel Funtastic STEM dan sekolah-sekolah dan Bersama guru-guru Sains & Matematik Bersama PPD Rompin, PPD Kuala Selangor, PPD Kuala Pilah, PPD Baling serta JPN Selangor. . . Disamping itu beliau telah menyumbang idea dan pendapat dalam Jawatan kuasa Kajian Dasar Pendidikan (Bahagian STEM Sekolah) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk melaksanakan Pembelajaran STEM di sekolah-sekolah. . . Selain itu, beliau telah dijemput berkongsi di Fakulti Pengajian UPM tentang Pembelajaran Digital serta ‘Funtastic Teaching’ Bersama Pensyarah-pensyarah MSU dan bekerjasama dengan University of Cyberjaya untuk memberikan Seminar BEST SPM kepada pelajar-pelajar SPM seluruh Malaysia. . . Yang terkini beliau membantu para pendidik dan usahawan untuk membina dan menyebarkan Modul dan Produk Digital sendiri melalui Platform Digital www.digylearn.com. Jemput lihat di https://www.youtube.com/watch?v=Kuf_ptLviEU

19 Courses

+98 enrolled
Not Enrolled

E-learning Includes

  • 22 Lessons

Ratings and Reviews

3.0
Avg. Rating
1 Ratings
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
husnizahyahoo-com
Posted 10 months ago
Bagaimana untuk menyiapkan modul dalam tempoh 21 hari.

Saya amat berharap saya dapat menyiapkan satu modul dalam bulan Ramadhan ini dengan bimbingan daripada team di Digylearn, in syaa Allah.

×
Preview Image
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
× Boleh kami bantu? :)