Bina Modul Sendiri

CMN Digylearn · December 25, 2021

Anda ada ilmu yang nak disebarkan dengan lebih meluas?

Tak pasti macam mana nak sebarkan kepada lebih ramai orang?

Nak kami bantu anda?

“6 tahun sebagai usahawan pendidikan tersungkur akibat covid.

Selepas 6 bulan berehat, kini Cikgu Ina bangkit dengan 2 modul terbaru dan melepasi target iaitu 5 angka pertama sebulan.

Bagaimana Cikgu Ina yang terpaksa tutup 5 buah Pusat Tuisyen dan stop selama 6 bulan disebabkan pandemik, kemudian membuat Modul dalam masa sehari dan menjana lebih RM16,497.

Jemput tonton.

Sekarang mempunyai modul yang kedua iaitu Formula Heart to Heart Closing yang berdasarkan pengalaman beliau sebagai Top Stokis produk dan menjana sales dalam bidang pendidikan.

Kini sedang dalam pembinaan team yang lebih besar.”

Digylearn
Digylearn
Digylearn

“Alhamdulillah! MasyaAllah! TabarakAllah!

21 Januari 2021 di saat2 akhir Allah bagi peluang join virtual seminar petang itu.

Terima kasih tidak terhingga coach Mohd Noor Mohd Tahir, coach Mohamad Isa Idris dan coach Amir Syazwan Manaf atas peluang yang diberikan. ???

Jujur tahun sebelum ini saya main join ja seminar LBM; Legend Blueprint Mentorship yang CMN Academy anjurkan pada awal Januari 2020. Saya sendiri tidak tahu pun ianya mengisahkan pembuatan modul.

Memang teruk lah pergi kelas zero dalam kepala. Waktu tu saya masih Tutor Generalist. Masih newbie jadi rasa kerdil gila.

Masuk je kelas, FUHHHH WOOWW banyak ilmu2 baru yang memang tidak pernah saya tahu sebagai seorang tutor boleh buat modul sendiri dan macam2 lagi kaedah yang menarik untuk menjana pendapatan tutor.

Awal tu sungguh saya masih keliru kerana masalah diri sendiri yang masih blur2 nak buat modul apa? ???

Eh, susahlah! Padahal diri sendiri yang merumitkan keadaan. Monolog diri, “Ya memang kau boleh ajar subjek itu, subjek ini. Tapi cuba fokus satu.” Saya belum jumpa micro niche yang sebenar. Seiring dengan waktu saya mencari PASSION saya di mana.??? .

Alhamdulillah pertengahan tahun 2020, idea subjek apa untuk dijadikan modul sudah datang. Bak kata coach bergerak pada timeline masing2. Tahun ini kena speed sikit umur pun dah masuk 3 series.??? 

In Syaa Allah nak cabar diri hasilkan modul tahun ini #NakBinaModul2021 berbekalkan ilmu yang lebih detail di Legend Blueprint Mentorship. Jom join guys! Tak rugi. It’s actually connect all the dots. Yakin sebelum berjaya! ??? 

Terima kasih tidak terhingga juga buat semua team CMN .” ???

– Tutor Dhamira

Digylearn


Nak tahu bagaimana saya dapat hasilkan modul dalam masa yang singkat?

Jom bantu saya untuk bantu anda!

Bersama saya, Coach Mohd Noor, saya akan kongsikan banyak input dengan anda, salah satunya saya akan bongkarkan rahsia bagaimana saya dapat siapkan modul dalam hanya 3-5 hari dari ‘scratch’.

E-learning Content

About Instructor

CMN Digylearn

133 Courses

+20 enrolled
Not Enrolled
This course is currently closedRM50

E-learning Includes

  • 1 Lesson
× Boleh kami bantu? :)