Views: 4,023

Pertama Seumpamanya Di Malaysia! 

Seminar Yang Dapat Bantu Anda Mulakan Langkah Menghasilkan Modul & Jana Pendapatan Dengan Modul Dibawakan 100% Secara Online!

Anda ada ilmu yang nak disebarkan dengan lebih meluas?

Tak pasti macam mana nak sebarkan kepada lebih ramai orang?

"Dari Abi Huhairah RA, sesungguhnya Rasulullah SAW bersabda:

Apabila seseorang anak Adam itu meninggal dunia,maka terputuslah amalannya kecuali tiga perkara: sedekah jariah, ILMU yang dimanfaatkan dengannya dan anak soleh yang mendoakan untuknya”.

-Riwayat Muslim-

Nak kami bantu anda?

“6 tahun sebagai usahawan pendidikan tersungkur akibat covid.

Selepas 6 bulan berehat, kini Cikgu Ina bangkit dengan 2 modul terbaru dan melepasi target iaitu 5 angka pertama sebulan.

Bagaimana Cikgu Ina yang terpaksa tutup 5 buah Pusat Tuisyen dan stop selama 6 bulan disebabkan pandemik, kemudian membuat Modul dalam masa sehari dan menjana lebih RM16,497.

Jemput tonton.

Sekarang mempunyai modul yang kedua iaitu Formula Heart to Heart Closing yang berdasarkan pengalaman beliau sebagai Top Stokis produk dan menjana sales dalam bidang pendidikan.

Kini sedang dalam pembinaan team yang lebih besar.”

“Alhamdulillah! MasyaAllah! TabarakAllah!

21 Januari 2021 di saat2 akhir Allah bagi peluang join virtual seminar petang itu.

Terima kasih tidak terhingga coach Mohd Noor Mohd Tahir, coach Mohamad Isa Idris dan coach Amir Syazwan Manaf atas peluang yang diberikan. 🤩🤩🤩

Jujur tahun sebelum ini saya main join ja seminar LBM; Legend Blueprint Mentorship yang CMN Academy anjurkan pada awal Januari 2020. Saya sendiri tidak tahu pun ianya mengisahkan pembuatan modul.

Memang teruk lah pergi kelas zero dalam kepala. Waktu tu saya masih Tutor Generalist. Masih newbie jadi rasa kerdil gila.

Masuk je kelas, FUHHHH WOOWW banyak ilmu2 baru yang memang tidak pernah saya tahu sebagai seorang tutor boleh buat modul sendiri dan macam2 lagi kaedah yang menarik untuk menjana pendapatan tutor.

Awal tu sungguh saya masih keliru kerana masalah diri sendiri yang masih blur2 nak buat modul apa? 😅😅😅

Eh, susahlah! Padahal diri sendiri yang merumitkan keadaan. Monolog diri, “Ya memang kau boleh ajar subjek itu, subjek ini. Tapi cuba fokus satu.” Saya belum jumpa micro niche yang sebenar. Seiring dengan waktu saya mencari PASSION saya di mana.💪💪💪 .

Alhamdulillah pertengahan tahun 2020, idea subjek apa untuk dijadikan modul sudah datang. Bak kata coach bergerak pada timeline masing2. Tahun ini kena speed sikit umur pun dah masuk 3 series.😁😁😁 

In Syaa Allah nak cabar diri hasilkan modul tahun ini #NakBinaModul2021 berbekalkan ilmu yang lebih detail di Legend Blueprint Mentorship. Jom join guys! Tak rugi. It’s actually connect all the dots. Yakin sebelum berjaya! 😎😎😎 

Terima kasih tidak terhingga juga buat semua team CMN Academy .” 🌷🌷🌷

– Tutor Dhamira

Kelebihan Miliki Modul

Siapa yang sesuai join?

Pendidik - tak kira apa saja gelaran anda, guru sekolah, pensyarah universiti atau kolej, guru tadika atau pusat pendidikan kanak-kanak, tutor tuisyen akademik atau al-Quran, trainer dll

Sesiapa saja yang mempunyai ilmu bermanfaat yang ingin disebarkan kepada masyarakat

Atas permintaan ramai,

Kami bawakan kembali...

Seminar Bina Modul

Saya faham ada sesetengah dari kita yang 'busy' dengan tugas harian, kerja, uruskan rumah tangga, anak2...

sampaikan impian untuk miliki modul sendiri ditolak ke tepi...

Awal2 tangguh kejap, lama2 dah tak nampak bayang.

Saya pun kalau nak dikirakan banyak juga tanggungjawab yang nak diuruskan seharian... dengan kerja, team, keluarga...

Tapi Alhamdulillah saya dapat hasilkan beberapa modul & dah dapat bantu orang lain juga hasilkan modul mereka sendiri.

Paling latest, saya dapat siapkan modul dari 'scratch' hanya dalam masa 5 hari.

Nak tahu bagaimana saya dapat hasilkan modul dalam masa yang singkat?

Jom bantu saya untuk bantu anda!

Bersama saya, Coach Mohd Noor, dalam 'SEMINAR BINA MODUL 4.0'

Saya akan kongsikan banyak input dengan anda, salah satunya saya akan bongkarkan rahsia bagaimana saya dapat siapkan modul dalam hanya 3-5 hari dari 'scratch'.

Tarikh

13 Disember 2021 (Isnin)

Masa

2.30 pm - 5.30 pm

Platform

Online Zoom.us

Istimewa untuk 100 Terawal

PERCUMA Akses ke SBM 3.0 bernilai RM50!!

Dibawakan oleh :

× Boleh kami bantu? :)