5 Kelebihan Ada E-learning Anda Sendiri

E-learning adalah salah satu bentuk modul digital.

Anda tahu apa sebenarnya E-learning ni?

Masih belum pasti apa kelebihan jika anda ada E- learning sendiri?

Anda tahu siapa atau organisasi apa yang biasa guna elearning?

Haa.. kenal Kevin Zahri? Alah. Cikgu Fitness Malaysia… Kenal tak? Beliau banyak guna E-learning dalam pengajaran untuk bantu orang jaga badan & sihat.

Satu lagi, pernah dengar jenama penjagaan wajah antarabangsa yang sinonim dengan warna pink?

Haa.. betul. Mary Kay yang ada ramai agen di Malaysia & banyak negara lagi. Tahu tak Mary Kay ni guna E-learning untuk pengenalan, 1st training & pensijilan agen!

Kalau tengok sifu atau coach marketing & bisnes dalam atau luar negara, memang ramai yang ada E-learning.

Untuk apa? Tu yang nak share dalam live ni.

Orang kata, ‘tak kenal maka tak cinta’ kan. Jadi bila kita tak tahu, bagaimana nak terbit rasa ‘mahu memiliki’ tu kan.

Kalau ada rasa, baru kita nak plan & usaha untuk jadikan impian ada E-learning sendiri suatu kenyataan.

Setuju?

Dah bersedia untuk tahu apa 5 kelebihan anda ada E-learning sendiri & bagaimana kelebihan tu dapat bantu anda?

Jom sama-sama mendengar video ini

Nak bimbingan & bantuan untuk bina E-learning & modul anda sendiri?

Info lanjut di www.modulpower.com sekarang!

Related Articles

Responses

Your email address will not be published.

× Boleh kami bantu? :)